STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLER HAKKINDA

KOCAELİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2019-2020 BAHAR YARIYILI STAJ UYGULAMA ESASLARI COVID-19 salgını nedeniyle, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 05.05.2020 tarihli üniversitelerde akademik takvime dönülmesi kararına ilişkin açıklamaları dikkate alınarak, 22.05.2020 tarihinde üniversitemiz rektörlüğü tarafından 2019-2020 bahar yarıyılı akademik takvimi, yaz okulu, sınav ve staj/uygulamalı eğitim ile eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin bir bilgilendirme yapılmıştır. Buna göre, Staj ve uygulamalı eğitimlerin, ödev ve proje gibi etkinlikler ile yapılabileceği ve bununla ilgili kararların ilgili birimler tarafından belirleneceği belirtilmiştir. Kocaeli Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Kurulu’nun 28/05/2020 tarihli ve 05 sayılı toplantısında Staj dersinin aşağıda belirtilen şartlara göre yapılmasına karar verilmiştir. ** Ödev uygulaması, öğrencilere web sitemizden ve öğrenci bilgi sistemi üzerinden duyurulacak, ödev konularının belirlenmesi ve devamındaki süreç, danışman öğretim elemanları tarafından yürütülecektir. ** Bütünleme sınavlarının son gününe kadar ödevlerini teslim etmeyen öğrencilerin stajları, 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılmak üzere normal Staj usullerine tabi olacaktır. ** Stajını ödev şeklinde tamamlayan öğrencilerin listesi, danışmanları tarafından belirlenen tarihlere uygun olarak bölüm sekreterliğine bildirilmelidir. ** COVID-19 salgını öncesinde normal staj usullerine göre stajını tamamlayan öğrenciler, staj dosyalarını PDF formatında danışmanlarına e-posta ile göndereceklerdir. ** Bu kararlar 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için geçerlidir.