mod_vvisit_counterBu Hafta80

- Yeni yönetmeliğe tabi olan (2010 yılı ve sonraki girişli öğrenciler)

• Staj süresi toplam 30 gündür ve tüm dönemler için tek bir staj yapılacaktır.
  • Staj, 1.sınıfın sonunda yaz döneminde aşağıdaki dönemlerden sadece bir tanesi seçilerek yapılacaktır. Staj işlemlerinde yapılacak işlemleri aşağıdaki "Staj işlemlerinde dikkat edilecek noktalar" başlıklı yazıdan takip edebilirsiniz.
    • 1 Temmuz - 31 Temmuz
    • 1 Ağustos - 31 Ağustos

- 2010 yılından önceki girişli öğrenciler (Eski yönetmeliğe tabi olan)

5510 Sayılı Kanun gereği Staj yapacak öğrencilerin sigortası Okulumuz tarafından yapılacağı için stajların aşağıda belirtilen tarihler arasında yapılması gerekmektedir. Yaz dönemi ve güz dönemi için başvurulacak staj dönem tarihleri aşağıda verilmiştir. Her dönemde sadece bir staj yapılabilecektir. Aşağıdaki dönemlerden sadece uygun olan bir dönem seçilmelidir.

• 01 Temmuz 2017 - 31 Temmuz 2017
  • 01 Ağustos 2017 - 31 Ağustos 2017

Not : Mezun durumda olanlar staj belgelerini 5-8 Eylül 2017 tarihleri arasında teslim edebilirler.

Staj işlemlerinde dikkat edilecek noktalar;

Yaz stajına başlamadan önce müracaat evrakları işlemlerinin 02 Mayıs - 16 Haziran 2017 tarihleri arasında bitmesi gerekmektedir. Diğer dönemlerdeki stajlar için resmi evrak işlemlerinin staj başlangıç tarihinden 15 gün önce olması gerekmektedir.

Staj başlangıç adımlarını mutlaka inceleyiniz ve gerekli "Staj Uygunluk Formu" nu Staj sayfamızdan elde ediniz.
Ek-4 Formu (Staj bitiminde, stajın yapıldığı kurum tarafından doldurulacak ve kapalı zarf ile ilgili danışman hocaya teslim edilecek)

• Yaz dönemi sonunda tamamlanan Stajların teslimi Danışman Hocalara 18-22 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu tarihler dışında dosyalar teslim alınmayacaktır.
    (Öğrenci, danışman hocasını internetteki sayfasından veya ders alma dilekçesinden öğrenebilir.)

Dönem arasında mezuniyet aşamasına gelen öğrenciler için Staj başlama ve bitiş tarihleri yukarıda belirtilen tarihlerden birisidir. Bu öğrenciler için, tamamlanan stajların teslim ve sınav tarihleri takip eden bir sonraki ayın ilk haftasıdır. (Örneğin 01-31 Ocak seçilirse, teslim tarihi 01,02 Mazeret;03,04,05 Şubat)

• Staj teslim adımlarını Staj sayfamızdan öğrenebilirsiniz.
  • Staj süresi toplam 30 gündür.
  • Güz döneminde tüm dersleri bitmiş ve sadece stajları eksik olan öğreniler için staj başlangıç-bitiş tarihleri, yukarıdaki tarihlerin dışında güz dönemini geçmeyecek şekilde bir tarih aralığı olabilir. (Örnek : 01 Aralık-31 Aralık, 01 Ocak-31 Ocak)

Staj bittikten sonra belirtilen staj teslim tarihi aralıklarında "Tüm sayfaları, staj yapılan şirket yetkilisi tarafından onaylı staj dosyası, kapalı zarf içerisinde bulunan Ek-4 formu ve yoklama listesi" ile birlikte danışman hocalarına teslim edecekler ve danışman hocanın belirlemiş olduğu gün ve saatte staj sınavını vereceklerdir.

DEVLET KATKISI (STAJ)

1. Devlet katkısı ile ilgili açıklama belgesi
  2. Devlet Katkısı Formu (staj)