mod_vvisit_counterBu Hafta81

Staj İşlemleri

EDÖ-İDÖ İÇİN ÖĞRENCİNİN STAJ BAŞLAMADAN ÖNCE YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

1. Öğrenci Okulumuza ait Web sitemizden EDÖ-İDÖ ve Staj uygunluk formunu doldurup belgede fotoğraf olacak şekilde staj yapacağı işyerine onaylatacak.

2. Onaylanan form ve A blokta bulunan Ayniyat servisinden alınacak Staj dosyası ile beraber Danışman Hocadan uygundur imzasını alacak ve sigorta işlemleri başvuru bilgilerini doldurmak için staj evrağının aslı ve fotokopisiyle “Muhasebe Servisine” onaylatacak.

3. İlgili formları Öğrenci işlerine onaylattıktan sonra yazı işlerine kayıt yapacak ve kayıt işleminden geçmiş olan "Staj uygunluk formunun" aslını öğrenci işlerine, bir kopyasını temin ettiği staj defterinin ilk sayfasına yerleştirecek, bir kopyasını danışman hocasına teslim edecek.

EDÖ-İDÖ İÇİN ÖĞRENCİNİN STAJ BİTTİKTEN SONRA YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

1. Öğrenci, staj teslim tarihleri arasında "Tüm sayfaları staj yapılan şirket yetkilisi tarafından onaylı staj dosyası, kapalı zarf içerisinde bulunan Ek-4 formu ve yoklama listesi" ile birlikte danışman hocasına teslim eder.

2. Danışman hocasının belirlemiş olduğu aynı gün içerisinde veya staj sınav tarihleri arasında bir gün ve saatte sınavını verir.

DEVLET KATKISI (STAJ)

1. Devlet katkısı ile ilgili açıklama belgesi
  2. Devlet Katkısı Formu (staj)